Dárky pro nastávající tatínky

Čekáte v rodinně nebo mezi přáteli nový přírůstek? Vybrat dárek pro nastávající maminku není nic složitého. Ale co tatínek? Vybrali jsme vhodné dárky, ze kterých bude mít i nastávající tatínek určitě radost.

Devět měsíců očekávání a příprav: nastávající rodiče stojí před novou fází života. Pokud chcete při této příležitosti udělat radost kamarádovi, kolegovi z práce nebo bratrovi, sesbírali jsme pro vás tipy na vhodné dárky – seriózní i ty méně.

Rady pro nastávající tatínky

Chtěl by se budoucí tatínek dozvědět co nejvíce informací o období těhotenství, porodu a prvních dnech a týdnech s miminkem? Pak je průvodce to pravé! Na trhu jsou různé informativní a atraktivně zpracované příručky pro nastávající rodiče a také vysloveně pro nastávající tatínky. 

Plenkový dort

Plenkový dort je oblíbeným klasickým dárkem pro novorozence, ale lze jej darovat i předem. Dárek se určitě hodí, protože novopečení rodiče nemají plen nikdy dost. Předat jen obyčejné XXL balení nesvědčí ve váš prospěch. Místo toho můžete z plen vyrobit plenkový dort nebo naskládat působivé umělecké dílo – kreativitě se meze nekladou a na internetu najdete různé návody.  

Šátek pro miminko

Šátek nebo nosítko je potřeba, aby nastávající otec mohl vzít novorozeně s sebou na nejrůznější malá i velká dobrodružství. Může mít své dítě velmi blízko a stále volné ruce pro každodenní úkoly. Šátek i nosítko kupujte vždy ve specializovaných obchodech, kde máte jistotu, že jsou vhodné a miminku neublíží.

Oblečení pro miminka

Milým gestem je také překvapit nastávající rodiče dárkem pro dítě – například oblečením pro miminko. Představa, jak bude dcera nebo syn brzy v mini oblečku vypadat, zaručeně zvýší očekávání budoucích rodičů. Při nákupu dbejte na výběr látky šetrné k pokožce a prodyšné. 

Potištěný hrnek, nebo tričko

Hrnek s vtipným rčením je klasickým dárkem a obdarovanému dodá dobrou náladu každý den u snídaně nebo v kanceláři. Na internetu najdete už mnoho hotových, ale i celou řadu nápadů na vlastní realizaci.   

A to platí i pro trička. Vtipný potisk zkrátí nastávajícím rodičům očekávání a zajistí dobrou náladu.  

Štěstíčko

Pamatujete si na štěstíčka z pouti? Tajemný sáček, ve kterém se ukrývalo překvapení. Dnes už existují i kouzelné tašky pro různé příležitosti – a dokonce i pro nastávající rodiče! Obsahují zábavné i užitečné věci a pokud nemáte dostatek času nebo nápadů, dají se koupit na internetu.

Ká-pé-zetka

Krabičku poslední záchrany – kápézetku – lze sestavit pro nastávajícího otce, nastávající maminku nebo oba. Krabička může obsahovat užitečné, zábavné a potřebné věci je čokoláda, sladkosti, masku na spaní, čaj, antistresový míček... Hotové je samozřejmě také koupíte na internetu, ale rozhodně je osobnější takovou krabičku navrhnout a naplnit sami. 

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat